Foto och skulpturer och musik gästar galleriet. Lars of Sweden och Graciela Loscalzo finns på plats i helgen och på lördag mellan kl 13,30-14,00 kan man njuta av härliga sånger framförda av Lars.
 

Tack till Olle Söder som visade sina fina djurmålningar.
3 månader har bara rullat iväg...måste bero på att allt är så roligt och att det kommer så mycket trevliga besökare. 

Ett hjärta till er Ett hjärta till er

Glad i hjärtat glad i sinnet! Vilka helger det har varit, nya glada besökare har hittat ut till oss. Så skojigt och en kram till er alla.
Nu får vi ladda för en ny utställning och förbereda till betongkursen, full aktivitet med andra ord. Välkomna ut i solen till oss:)
 

Men visst är det härligt med värme!
Utemöblerna åkte ut i ett huj och glada kunder njöt av sol och konst i helgen, så trevligt.
Nu till helgen har vi en ny utställning under temat "I de smås värld" Petra Blomqvist/måleri och AnnCathrin Lennkvist /skulptur.
Man ska vara rädd om barnasinnet annars blir man gammal....
 

Fotot är taget den 21/5. Tänkte att det kunde vara bra att veta vad som komma skall....Grönt och fint! Nu är vi inne på sista dagarna med Anette, Eva och Jenny "Glädjen" en utställning som glatt många, tro mig. Nästa vecka laddar vi för "Vår Konst" rundan. Hantverk, akvarell, olja och keramik.
 

Nu är vi äntligen framme!
Sista veckan gick undan fort och nu är det klart för att slå upp dörrarna igen. Men jag tror vi blundar för väderleken i helgen, eller hur?
Efter rusk kommer sol:)
Ses i helgen!

Nu går man bara och väntar, är det inte den 9:de än. Fast nästa vecka kommer nog att gå fort undan. Baka, handla, hänga utställning och snygga till lite efter vintern eller kanske vintern är tillbaka igen? vem vet:)  Du har väl tittat under fliken evenemang? mycket att välja på där.
Trevlig helg alla goa människor!

  

Har gått och fikat Har gått och fikat

 Snön ligger fint på träd och mark nu, så man kan passa på att åka skidor och koppla av med en mugg choklad och en smörgås i spåret.

Planeringen av det nya året är på gång och sidan är under uppdatering, så det kommer mera eftersom. Så håll koll under den nya fliken evenemang.

Tack för i år alla goa besökare!
Nu tänker vi ta lite rast och invänta tomten.
Ha nu en riktigt härlig jul och va rädda om er, så ses vi igen i mars.
Kram från Anna och Gunvor!
 

Tack alla härliga kunder och säljare som gjorde vår marknad i år.
Julen börjar göra sig påmind även om det fortfarande är mildväder ute,  nja, än är det ingen fara den har bara ryckt i handtaget och kylan kommer nog. Men lite insperation/julkänsla kan du hitta i butiken redan nu.
Nu har vi ändrat öppettiderna till lördagar och söndagar kl12-16. Vi ses i helgen!

Senaste inläggen

-

Senaste kommentarer

-

Arkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.