Men jag tror att många har haft lite semestermys hos oss i sommar, trots att badstranden har lockat. Härliga och trevliga besökare som kämpat i värmen och slitit sig från bilens sköna ac.
Ted Stanleys utställning pågår till den 16/8 så har ni missat den finns det tid. 
På fredag hänger vi en ny utstälning "Skärgårdmotiv i olika perspektiv" med Sven-Ove Andersson/foto, Cecilia Alvthin/akvarell och Sten-Åke Andersson/foto. 
 

Säger som alla andra, varmt!!!!
Tankeverksamheten har legat på minus ett tag tyvärr, men nu ska det väl bli lite bättre på den fronten. 
Till helgen har vi Ted Stanley som visar sitt måleri, men han kommer även att signera sin nya bok. 
 

Tänk va mycket trevliga människor man träffar varje dag. Det sätter verkligen guldkant på dagen.  
Så vi önskar er alla en riktigt trevlig midsommar!

Jajamensan, nu är det normalvärme och man kan öka tempot igen. Blommor till uteserveringen är planterade och salladen till smörgåsarna är på tillväxt. Dill och persilja kommer nog också bara det lider.
På onsdag startar vi upp sommartiderna ons-sön kl 12-16. Ni är så välkomna!
 

Nu är Charlotte Sjöblom Bergs utställning slut, tänk vad mycket fint man kan gör av glas och textil. Tack Charlotte för att vi fick visa din konst hos oss.
Vad kan jag nu mena med Italienvärme? det skulle kunna vara teperaturen här hemma, men jag tänker på vår nästa utställare Michelina Gatti. Värmande, skira målningar med Italieninfluenser...så tänkte jag. 
Ernsts garage är i bruk nu, där kan man sitta i svalkan och ha det riktigt gott och skönt.
Vi  ses i helgen!
 

Nu går dagarna fort! Man förbereder för en utställning och vips så är det dax för nästa, men än finns Charlotte Sjöblom Berg kvar med sin fina utställning med textil och glaskonst.
Glaskonsten är monterad i en låda med belysning bakom. Mycket finurligt gjort.
Vi har fått ett litet nytillskott också, "Ernsts garage" där inne kan man sitta och fika men ändå ha känslan av att man sitter ute. 

Vårenvärmen kom och försvann snabbt till att bli sommarvärme. Så utemöblerna och paviljong fick snabbt komma ut, för nu är det sommar på riktigt. I veckan förbereder vi för ny utställning med glas och textil och donar om lite för loppisen.

Att skrotbilar kunde bli så vackra och fantasieggande, det trodde jag aldrig och att sedan få till det på en oljemålning med samma känsla. De ni!
 

Tänk vad tiden går fort! 
Nu är Carina Nordborgs fina utställning slut och vi tackar henne för den här tiden. Mycket uppskattad utställning.
Vad ska nu hända? Jo, nu firar vi valborg och sen kommer "Skroten" till galleriet med Susanne och Peter Griph, ja utställningen heter så. Tänk att även gamla skrotbilar kan vara vackra motiv. Nytt blir det även i "hönshuset". Men det återkommer vi till.
Ha nu en trevlig valborg och 1 maj så ses vi på lördag.
 

Nu är Carinas utställning hängd. Det ligger en filmsnutt på fb om man vill tjyvkika. Vi har fått tillökning i verksamheten också. "Hönshuset" har slagit upp portarna. I april har vi Yo Designe som även stod där under konstrundan.De återanvänder, designar och rostar material eller använder fördigrostat. ja det är svårt att förklara, bättre ni kommer ut. Ingegerd Weigard har även sina fina stickade och sydda barnkläder där. Välkomna in i "Hönshuset"! 

Senaste inläggen

-

Senaste kommentarer

-

Arkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.