Fotot är taget den 21/5. Tänkte att det kunde vara bra att veta vad som komma skall....Grönt och fint! Nu är vi inne på sista dagarna med Anette, Eva och Jenny "Glädjen" en utställning som glatt många, tro mig. Nästa vecka laddar vi för "Vår Konst" rundan. Hantverk, akvarell, olja och keramik.
 

Nu är vi äntligen framme!
Sista veckan gick undan fort och nu är det klart för att slå upp dörrarna igen. Men jag tror vi blundar för väderleken i helgen, eller hur?
Efter rusk kommer sol:)
Ses i helgen!

Nu går man bara och väntar, är det inte den 9:de än. Fast nästa vecka kommer nog att gå fort undan. Baka, handla, hänga utställning och snygga till lite efter vintern eller kanske vintern är tillbaka igen? vem vet:)  Du har väl tittat under fliken evenemang? mycket att välja på där.
Trevlig helg alla goa människor!

  

Har gått och fikat Har gått och fikat

 Snön ligger fint på träd och mark nu, så man kan passa på att åka skidor och koppla av med en mugg choklad och en smörgås i spåret.

Planeringen av det nya året är på gång och sidan är under uppdatering, så det kommer mera eftersom. Så håll koll under den nya fliken evenemang.

Tack för i år alla goa besökare!
Nu tänker vi ta lite rast och invänta tomten.
Ha nu en riktigt härlig jul och va rädda om er, så ses vi igen i mars.
Kram från Anna och Gunvor!
 

Tack alla härliga kunder och säljare som gjorde vår marknad i år.
Julen börjar göra sig påmind även om det fortfarande är mildväder ute,  nja, än är det ingen fara den har bara ryckt i handtaget och kylan kommer nog. Men lite insperation/julkänsla kan du hitta i butiken redan nu.
Nu har vi ändrat öppettiderna till lördagar och söndagar kl12-16. Vi ses i helgen!

Sista utställningen för i år är över, vart tog året vägen! Vi tackar Per Jonsson för en fin utställning. Nu är förberedelserna igång för vår marknad som blivit en tradition på Broby. Liten men naggande god:)

Visst är det väl fantastiskt med våra årstider alla har sin upplevelse och glädje.
Naturen sprakar i färg...Det är som att ha en utställning  utan att behöva göra någonting.
Naturen målar!
 

Vad händer nu då när semestern är slut och skolorna börjat och vi har dragit ner på öppettiderna? Vår fina utställning med Eva Fredman, Agnes Starfelt Olofsson, Anna Mehdi och Unna Katz, finns att se till söndag 16/9.
Gofika eller smörgås är ju ett måste nu när det är lite höstruskigt eller varför inte ett Afternoon tea. 

Men jag tror att många har haft lite semestermys hos oss i sommar, trots att badstranden har lockat. Härliga och trevliga besökare som kämpat i värmen och slitit sig från bilens sköna ac.
Ted Stanleys utställning pågår till den 16/8 så har ni missat den finns det tid. 
På fredag hänger vi en ny utstälning "Skärgårdmotiv i olika perspektiv" med Sven-Ove Andersson/foto, Cecilia Alvthin/akvarell och Sten-Åke Andersson/foto. 
 

Senaste inläggen

-

Senaste kommentarer

-

Arkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.